top of page

Ruilen & Retourneren

Retourneren

Het kan zijn dat de lichtbron niet naar je verwachting is. Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden (wanneer ze aan onderstaande voorwaarden voldoen).

De verzendkosten en het risico in geval van retourneren zijn voor rekening van de klant. 

Retouren worden zo snel mogelijk verwerkt (uiterlijk binnen twee weken na ontvangst). Zodra jouw retour verwerkt is ontvang je hier bericht van per e-mail en wordt het retourbedrag naar je overgeschreven. Is het termijn van twee weken verstreken? Stuur ons dan een berichtje met hierin jouw ordernummer en de Track&Trace code van de zending.

Ruilen

Het is ook mogelijk je lichtbron binnen 30 dagen te ruilen. Retourneer de betreffende artikelen en bestel de gewenste producten opnieuw online. 

Defect?

Mocht je lichtbron defect raken, kun je een mail (met bestelnummer en eventueel foto's) naar ons sturen. Je hebt recht op 12 maanden garantie vanaf de dag dat je lichtbron geleverd was. Producten die slijtage vertonen of gevallen zijn, kunnen wij helaas niet terugnemen.

Voorwaarden

- het artikel is compleet;
- de pakbon is bijgevoegd;
- de retourzending is voldoende gefrankeerd.

Als de artikelen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij de retourzending niet accepteren. De artikelen worden dan op kosten van de afzender teruggestuurd.

bottom of page