top of page

Lichtbron van Seleniet

Seleniet is een kristal met een bijzondere eigenschap: het groeit in één richting waardoor het ook op één manier licht doorlaat. Door een zuinige LED lamp onder het kristal te plaatsen ontstaat een prachtig divergerend effect: licht waar je in kan kijken en náár kan blijven kijken.

Voetstuk van Hout

De stoere houten lampenvoet is gemaakt van geredde Nederlandse boomstammen. Zoals elke boomstam uniek is, heeft elk blok zijn unieke tekeningen, knoesten en historie. Het voetstuk heeft een hoge kwaliteit snoer en is beschikbaar met een schakelaar of dimmer. 

Duurzaamheid

Wij vinden de wereld net zo belangrijk als een goed product. We vertellen je er graag meer over. 

Het kristal voor onze lichtbronnen wordt samen met miljoenen jaar oude fossielen met de hand uitgebeiteld, er komen geen machines aan te pas. Het hout dat wij gebruiken komt van Nederlandse bomen die door omstandigheden gekapt moesten worden. Bovendien wordt voor iedere gekapte boom twee nieuwe teruggeplaatst.

Wij verzenden onze lichtbronnen in gerecycled of hergebruikt karton en vermijden wij plastic alsof ons leven er vanaf zou hangen (dat doet het ook). Hierdoor waarborgen wij een duurzame en circulaire bedrijfsvoering. 

Zakelijke mogelijkheden

Voor de zakelijke klant zijn er tal van mogelijkheden. De lampen (en verpakkingen) op deze website lenen zich uitstekend voor een relatiegeschenk. Denk daarbij aan;

kerstpakketten, kraamcadeaus, trouwcadeaus, verhuiscadeaus. Deze lampen doen het ook erg goed op housewarming- en andere feesten. Wij verzorgen graag uw vraag. Neem contact op om uw wensen aan ons voor te leggen. 

 

Met dit unieke licht geeft u uw kantoor, bedrijfskantine of -lounge een zeer stijlvolle uitstraling met een huiselijk gevoel. Het speelse kristal gecombineerd met het stoere eikenhout gaan goed samen in menig huisstijl. Met oog voor detail maken wij een passend lichtontwerp waarbij de kristallen lichtbron met houten blok extra goed tot zijn recht komt. 

bottom of page